> > > > >

Transport & Logistiek is voor veel ondernemingen een kritische succesfactor.

Maar omdat het meestal geen kernactiviteit is, ontbreekt de expertise om het onderste uit de kan te halen.

Transport & Logistiek is voor veel ondernemingen een kritische succesfactor. Maar omdat het meestal geen kernactiviteit is, ontbreekt het vaak aan voldoende tijd, ervaring en deskundigheid om de processen professioneel te organiseren.

Dat kan kostbare gevolgen hebben ... Denkt u maar eens aan zaken als overvolle opslagruimten, (te) lange levertijden, slapende voorraden, toenemende transportkosten, ontevreden klanten en uitverkochte producten.

Ik bied u de ervaring en deskundigheid om uw processen professioneel te organiseren. Zodat uw volledige logistieke keten - van inkoop en productie tot en met de aflevering bij de uiteindelijke klant - efficiënt en economisch in elkaar steekt.

 

Met raad en daad ben ik (direct) beschikbaar voor advisering en uitvoering op de volgende deelgebieden/disciplines:

  • Warehouse, transport-, tender- (offerte) en distributiemanagement, reorganisatiemanagement (herstel van winst, budget en niveau van dienstverlening).
  • Projectmanagement bij implementaties, het opstarten van klanten, vestigingen, turn around, nieuwe activiteiten,uitbesteden van activiteiten (transport, productie, back office enz.)
  • Dagelijkse leiding.